Оригинальность |
|
Презентация (вид) |
|
Простота приготовления |
|
|
5
Голосовали: 3
|

Страва, яка вразить будь-яку дівчину, а тебе зробить в її очах найвеличнішим кулінаром.
Перш за все, маєш придбати кілограм морозива. Можна в пластикових коробках, а ні, то у вигляді ковбаси в поліетиленовому опакуванні — підійде будь-яке. Хоча знавці стверджують, що найкраще смажиться вітчизняний пломбір без наповнювача, але якщо твоїй дівчині подобається кавове морозиво чи з полуницею, то бери його.
У стані середньої заморозки наліпи із морозива кульок (для цього є спеціальні округлі ложки) або наріж однаковими брусочками, а потім відправляй їх у морозильну камеру, щоб вони стали тверді мов камінь.
Поки твої кульки з брусочками будуть ‘доходити’, візьми кокосову стружку і добре взбий яйця.
В сковорідку налий рафінованої олії і добряче нагрій. Олії має бути достатньо, щоб кульки плавали в ній. Для такої задачі навіть краще підійде фритюрниця.
Достань морозиво із морозильної камери і кожний шматочок спочатку обваляй у кокосовій стружці, потім вмочи у взбиті яйця, потім у кукурудзяні пластівці і знову у яйця. Слідкуй щоб товщина нашої паніровки була достатньо і морозиво не почало танути під час обсмажування.
Смажити наші ‘колобки’ потрібно швидко і на максимальній потужності на протязі 20-30 секунд.
Обсмажене морозиво викладай на тарілку та полий розтопленим чорним шоколадом чи вишневим варенням.
Сама головна таємниця — це смажити швидко, щоб морозиво не встигло розтопитися всередині.
Все, bon appétit!
Інгрідієнти:
Морозиво — 1 кг
Кукурудзяні пластівці — одна пачка
Кокосова стружка — одна пачка
Яйця — 3 шт
Рафінована олія — 400 мл
Шоколад чи варення — декорування
===
ну не удержалась...

(с)пёрто
тут